Godišnja Skupština Udruge Fotovun

Godišnja Skupština Udruge Fotovun

Održana redovna godišnja Skupština Udruge Fotovun

U subotu 21. siječnja 2017. godine, s početkom u 17h, u vijećnici Općine Motovun u Motovunu održana je 1. redovna godišnja Skupština Udruge fotografa Fotovun. Skupštinom je zaokružena prva godina postojanja i djelovanja Udruge Fotovun, koja je obilovala brojnim aktivnostima i realiziranim projektima.

Predsjednik Udruge, David Matković obratio se sudionicima Skupštine kratkim govorom, u kojem se osvrnuo na 2016. godinu te je čestitao svim članicama i članovima Udruge na uspješnoj prvoj godini djelovanja, koja je ispunila sva očekivanja i predstavlja temelj za još uspješniju 2017. godinu, a iskoristio je priliku i da naglasi kako će za realizaciju ambicioznog programa ključan biti povećani angažman svih članova. Prije radnog dijela skupštine prikazan je video sažetak svih aktivnosti i projekata u prošloj godini.

 

Nakon utvrđivanja kvoruma usvojeni su Dnevni red i Poslovnik rada Skupštine te su odabrana tijela upravljanja Skupštinom.

Predsjednik Udruge David Matković je zatim podnio Izvještaj o radu u 2016. godini, a tajnik Valdi Šker je podnio Financijski izvještaj za 2016. godinu. Oba izvještaja su jednoglasno usvojena.

Skupština je zatim jednoglasno donijela Odluku o imenovanju dodatne osobe za zastupanje Udruge i to će biti tajnik Udruge Valdi Šker.

U daljnjem tijeku Skupštine iznesen je i prijedlog o imenovanju Denia Peršića novim članom Upravnog odbora umjesto dosadašnjeg člana UO Luke Laganisa koji je podnio ostavku zbog poslovnih obaveza zbog kojih se ne bi mogao dovoljno predano posvetiti radu u Upravnom odboru. Skupština je jednoglasno usvojila prijedlog te donijela Odluku o imenovanju Denia Peršića novim članom Upravnog odbora.

Zatim je predsjednik Udruge iznio ambiciozan Program rada za 2017. godinu, koji obiluje brojnim aktivnostima i projektima, među kojima se ističu brojne radionice i planirane izložbe. U svom radu će udruga dodatno raditi na umrežavanju s lokalnim organizacijama te na projektima koji će za cilj imati kreiranje dodatnih sadržaja u Motovunu i promociju Motovuna kao kulturnog središta s fotografijom u fokusu.

Na kraju Skupštine okupljenima se obratio načelnik Općine Motovun, gospodin Tomislav Pahović, koji se zahvalio svim članicama i članovima Udruge na uspješnoj realizaciji svih zajedničkih projekata, na aktivnom angažmanu u kulturnom radu i promociji Motovuna, te je uputio motivirajuće poruke i pohvale na račun rada Udruge te izrazio nadu u buduću uspješnu suradnju.

 

Skupštinu je zaključio predsjednik Udruge David Matković u 18:45h, nakon čega su prisutni nazdravili u ime prvog rođendana Udruge i u čast novim uspjesima Fotovuna. Druženje je zaključeno zajedničkom večerom.

Facebooktwitterpinterest