III. godišnja skupština

III. godišnja skupština

Održana III. godišnja sjednica Skupštine Udruge Fotovun

U subotu 26. siječnja 2019. godine, s početkom u 17h, u prostoru vijećnice Općine Motovun održana je 3. godišnja sjednica Skupštine Udruge fotografa Fotovun, a njome je zaokružena treća godina djelovanja udruge, koja je ponovno obilovala brojnim aktivnostima i realiziranim projektima.

David Matković, predsjednik Udruge Fotovun, se obratio članicama i članovima Skupštine kratkim uvodnim govorom, u kojem se osvrnuo na 2018. godinu, u kojoj je udruga ostvarila ambiciozne planove zacrtane pred godinu dana i naglasio kako dosadašnji rezultati rada udruge predstavljaju temelj za još uspješniju 2019. godinu. Posebno je istaknuo važnost aktivnog članstva te pozvao sve članice i članove udruge da daju svoj doprinos u svim aktivnostima udruge kroz godinu kako bi se kvaliteta cjelokupnog rada udruge iz godine u godinu podizala na višu razinu. Od događanja u 2018. godini je posebno istaknuo prvo izdanje fotografske manifestacije Motovun PhotoHill, koje je u u Motovun privuklo 120 akreditiranih sudionika/ca. Sjajne povratne reakcije svih koji su proveli dva dana na Brdu dobrih fotografija i pripreme za ovogodišnje izdanje koje su već u punom jeku jamče da će Motovun PhotoHill 2019 biti na još višoj razini.

Matković je na kraju uvodnog dijela pozdravio Tomislava Pahovića, načelnika Općine Motovun, koji je ponovno svojim dolaskom podržao rad udruge, koja u Općini Motovun i Turističkoj zajednici Općine Motovun ima partnere u svojim aktivnostima koje za cilj imaju promociju Motovuna i razvijanje sadržaja koji osim kulturnog i umjetničkog, imaju i turistički značaj.

Nakon što je utvrđen kvorum, Skupština je jednoglasno izglasala dnevni red i imenovala radna tijela sjednice Skupštine te se krenulo s radnim dijelom skupštine. Najprije je jednoglasno usvojen zapisnik s posljednje skupštine, a zatim je predsjednik udruge David Matković Skupštini predstavio izvještaj o radu udruge u 2018. godini i plan rada udruge u 2019. godini, dok je tajnik udruge Valdi Šker predstavio financijski izvještaj za 2018. godinu i  financijski plan za 2019. godinu. Ambiciozni plan rada prati jednako ambiciozni financijski plan. Skupština je jednoglasno usvojila odluku o prihvaćanju izvještaja o radu i financijskog izvještaja te jednoglasno usvojila prijedloge plana i programa rada za 2019. godinu.

Izvještaj o radu udruge u 2018. godini možete pročitati ovdje: GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O RADU U 2018. GODINI

 

Nakon zaključivanja službenog dijela skupštine druženje je preseljeno u konobu Volte u Kozarima gdje smo u opuštenoj atmosferi proslavili 3. rođendan udruge. Savršeno iznenađenje za kraj večeri je bila prekrasna rođendanska torta, koja je bila toliko lijepa da ju je bilo teško početi rezati, međutim jesmo kako bi spoznali da je, osim što je lijepa, i jako ukusna, :-)

Sretni i veseli krećemo u nove uspjehe Fotovuna!

foto: Boris Baran / tekst: David Matković

Facebooktwitterpinterest