Fotovun u Rijeci

U subotu 13.10.2018. godine, točno u podne, započelo je svečano otvorenje izložbe „Prostor moga grada”, zajedničkog projekta Udruge Fotovun, Fotokluba Rijeke i Fotokluba Zagreb. U galeriji Principij, smještenoj u centru Rijeke, izložene su fotografije Motovuna, Rijeke i Zagreba viđene očima članica i članova svih triju fotoklubova. Svečanost otvorenja ponovno je uveličala predivna gospođa Slavka Pavić koja je svojom nevjerojatnom energijom, životnom mudrošću i iskrenom dobrotom inspirirala sve prisutne.

Nakon otvorenja u Motovunu, na riječkom je otvorenju također vladala odlična prijateljska atmosfera, a druženje se nastavilo na zajedničkom ručku uz odličnu primorsku hranu i čašicu dobrog vina. Prekrasno vrijeme je iskorišteno za fotografiranje riječkih motiva, a najbolje će fotografije biti predstavljene na virtualnoj izložbi.

Kako je to izgledalo na svečanom otvorenju u galeriji Principij, pogledajte u foto galeriji:

 

foto: Valdi Šker, Nina Križnić, David Matković

Video prilog s otvorenja izložbe u riječkoj galeriji Principij možete pogledati ovdje (autorica: Ingrid Jerković, Fotoklub Rijeka):

Svečano otvorenje izložbe „Prostor moga grada” – 13.10.2018., Rijeka

Jučer, u subotu 13.10.2018. godine s početkom u 12 sati, svečano je otvorena izložba „Prostor moga grada”, zajednički projekt Udruga fotografa Fotovun, Fotoklub Rijeka i Fotoklub Zagreb. Nakon otvorenja u Motovunu, još smo se jednom lijepo podružili i zabavili u prekrasnoj prijateljskoj atmosferi, a 17.11. nas očekuje finale u Zagrebu, :)Poslušajte i pogledajte kako je bilo na otvorenju u videu kojeg je snimila Ingrid Jerković iz Fotokluba Rijeka (youtube: https://goo.gl/e6V8af)

Gepostet von Udruga fotografa Fotovun am Sonntag, 14. Oktober 2018

Facebooktwitterpinterest