Izložba: Sva se Istra širom budi

Izložba: Sva se Istra širom budi
Udruga fotografa Fotovun
Udruga fotografa Fotovun

Udruga fotografa Fotovun organizirala je samostalnu izložbu fotografija pod nazivom “SVA SE ISTRA ŠIROM BUDI”, autor: Deni Peršić. Tematika same izložbe su istarski pejzaži od Učke pa do Jadranskoga mora.

Otvorenje izložbe održano je 11.6.2016. godine u 18:00 sati u Galeriji Pićan na adresi Pićan 40, u Pićnu u sklopu manifestacije “Petivina”, izložbe vina istočnog istarskog vinogorja. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo Aleksandri i Igoru Gržiniću, koji su ugostili izložbu u Galeriji Pićan te nam bili na usluzi oko pripreme izložbe i samog izlaganja fotografija.

Fotografije će u Galeriji Pićan biti izložene do kraja srpnja. Dođite i pogledajte fotografije našeg člana koji je svojim fotoaparatom zauvijek zabilježio motive našeg predivnog Istarskog krajobraza.

Fotograf Deni Peršić, osim što je svojom aktivnošću uvelike pridonio radu naše udruge, pokazao je svojim motivima izraziti talent i ljubav kako prema fotografiji tako i prema svome zavičaju.

Rođdenien sam 26. siječnja 1993. godine u Puli. Četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje završio sam u srednjoj školi Mate Blažine Labin za zanimanje elektrotehničar. Za fotografiju sam se zainteresirao prije 10-tak godina kada sam na poklon dobio prvi digitalni fotoaparat, no ozbiljnije sam u te vode krenuo tek prije 3 godine kada sam shvatio da je to nešto čime se želim u buduće baviti na razini hobija. Fotografiju doživljavam kao vlastitu ekspresiju pogleda na svijet oko sebe; kao najdraže motive u kadru često biram pejzaže i ljude u spontanim situacijama međutim ne mogu reći da imam određeni stil fotografiranja, barem ne još. Početkom ove godine u Motovunu je osnovana Udruga fotografa Fotovun u kojoj sam od samog početka vrlo aktivan član te sam tu upoznao podosta istomišljenika, a što je najvažnije unutar udruge svakodnevno nadopunjujem znanje i razvijam nove vještine u svrhu poboljšanja vlastitih fotografija.

 

Facebooktwitterpinterest